headers

Ayurveda er et af verdens ældste sundhedssystemer. Det er 100% naturligt og er baseret på kost og livsstil, plantemedicin og massage. Ayurveda betyder ”Viden om livet”, og er en tusind år gammel videnskab – fra en tid, hvor vi ikke havde de udfordringer, vi har i dag. Ayurveda anerkendes som et selvstændigt etableret sundhedssystem i Indien, på lige fod med konventionel medicin. De fleste kender de velgørende behandlinger, som sælges under navnet ayurveda. Men ægte ayurveda, som det kan opleves i Kerala, er meget mere end bare wellness. Bag den velgørende massage gemmer sig en skjult visdom. For behandlingerne er individuelt tilrettelagt, så de passer til dine ønsker og behov. De olier, der anvendes, og den massage der gives er nøje gennemtænkt, så det giver optimalt velvære og sundhed.

Alle kan få glæde af ayurveda. Ayurvediske behandlinger er kendte for at nedsætte stress og en unik kombination af varme, olie og massage kan give lindring til mange former for spændinger og smerter. Behandlingerne har en udrensende effekt og en gavnlig indvirkning på immunsystemet.  Behandlingerne kan også være støtte til vægttab.

Et behandlingsforløb starter altid med en konsultation hos en ayurvedisk læge. Her får du en pulsdiagnose, som danner grundlag for den individuelle behandling. Og du får, udover massagen, også vejledning i den rette kost og livsstil. Du vælger selv hvor dybe dine behandlinger skal være. Hvis du ønsker wellness, så får du det. Hvis du ønsker hjælp til et særligt problem, kan du tale med lægen om det og der vil blive tilrettelagt et program derefter.

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481