headers

Se de spændende rejsemål, Lidvin Travel arrangerer ture til. 

bhutan destinationer oversigt

Bhutan

Eventyrlige oplevelser venter i måske det sidste Shangri La, i det lille kongedømme Bhutan i Himalaya. Bhutan er eksotisk og mystisk, bortgemt blandt verdens rejsemål.

uzbekistan destinationer oversigtUzbekistan

De smukkeste byer og de smukkeste bygninger på Silkevejen finder man i Uzbekistan. Et rejsemål fuld af kultur!

albanien destinationer oversigt

Albanien

Ikke langt fra Danmark finder man Europas mest oversete og måske et af Europas smukkeste lande: ALBANIEN! Albanien har det hele: Natur, kultur, bjerge og strande med azurblåt hav.

nepal overview

Nepal

En rejse til Tibet er en eventyrrejse og et fascinerende bekendtskab med smukt beliggende klostre, pilgrimme, helligdomme, nomader med deres dyr og en fuldstændig overvældende natur.

indien destinationer oversigt

Indien

Oplev Indiens skønhed og mangfoldighed, fra Himalaya i nord og det farverige Rajasthan, til det frodige Kerala i syd. Et mangfoldigt rejsemål.

skr lanka destinationer oversigt

Sri Lanka

Vi har sammensat en rejse til Sri Lanka helt ud over det sædvanlige! Denne tur er kultur og natur i særklasse. Vi bor på 5-stjernernede hoteller.  Forplejning, udflugter og entreer er inkluderet i prisen. 

tibet destinationer oversigt

Tibet

Tag med på en fantastisk eventyrrejse på verdens tag, til Tibet – Dalai Lama’s hjemland! Her finder man den smukkeste natur.  Et rejsemål, der skal opleves.

Individuelle rejser:

Vi laver skræddersyede rejser til alle vore rejsemål, hvor 2 eller flere vil rejse sammen, og hvis man ikke ønsker at rejse i en gruppe, eller hvor datoerne for grupperejsen ikke passer. Rejserne indebærer afhentning i ankomstlufthavnen, egen bil med chauffør, hoteller og indenrigs-flybilletter booket hjemmefra. Stor fleksibilItet i programmet for rejsemålet. Lad os høre om dine ønsker, så laver vi et komplet, individuelt program, og en god pris. Vores fordel, som kommer vore kunder til gode, er det gode netværk, vi har opbygget på rejsemålene.

 

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481