headers

Ikke langt fra Danmark finder man Europas mest oversete og måske et af Europas smukkeste lande: ALBANIEN!

Albanien har det hele: Natur, kultur, bjerge og strande med azurblåt hav. Her er en ukendt (for de fleste) kulturarv, og her er tre UNESCO heritage-monumenter. Oplevelserne står i kø, når man er i Albanien, enten man vil opleve den storslåede natur, eller den historiske kultur.

Man tror det må være besværligt at komme til Albanien, men det modsatte er tilfælde: 1½ time flyvning fra København og Oslo til Wien, kort ophold i Wien, og fra Wien til Albaniens hovedstad Tirana tager det også kun 1½ time. Og som et ekstra plus: Albanien er også en madoplevelse, enten man er til det vegetariske, eller til kød og fisk.

Vejene i Albanien er gode, og vi kører i en behagelig minibus i små grupper. Turen på ni dage er i Central- og Sydalbanien, fra Tirana til Ohridsøen i Makedonien, over bjergene til Korca og Gjirokastra, til historiske Butrint, langs det Ioniske hav til Dürres ved Adriaterhavet, og til sidst kulturhistoriske Berat.

Turen på 14 dage er en tur gennem hele Albanien! I tillæg til Central- og Sydalbanien skal vi også til Shkodra, vi sejler på den fantasisk smukke Kodra-sø, videre til Valvona og Valbonadalen, også kaldet ”de Albanske alper”, en tur til Prziren i Kosovo, og vi afslutter turen i den smukke bjergby Kruja.

Den ultimative Albanien-rejse med oplevelser i Særklasse!

albanien rejse

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481