headers

Oplev det lille kongedømme Bhutan!

bhutan04I det østlige Himalaya, mellem Indien og Tibet, ligger det lille kongedømme Bhutan, det eneste land i verden som har buddhismen som statsreligion. Bhutan er eksotisk og mystisk, bortgemt blandt verdens rejsemål. Lidvin Travel arrangerer rejser til Bhutan - „Druk Yul“, tordendragens land. Her bor der ca. 700.000 mennesker, og landet er på størrelse med Danmark. Turisttrafikken er meget begrænset, landet ønsker ingen masseturisme, og der er et begrænset antal som kan rejse ind i Bhutan hvert år. Begrænsningerne er for at  varetage miljøet, og for at beskytte dette paradis. Men det nationale flyselskab Drukair har bestilt sin 3. Airbus flyvemaskine, og et andet, privat flyselskab har nu også fået lov til at begynde at flyve fra udlandet til Bhutan, så det er et tidsspørgsmål hvor længe denne begrænsning, og den uspolerede idyl, vil vare ved. Det er lovpligtigt for alle bhutanesere at gå i nationaldragt i offentlige bygninger og områder året rundt, og det er som at gå rundt i et levende folkemuseum. Kulturen er (foreløbig!) upåvirket af verdenen udenfor, og befolkningen værner om traditionerne. Når man først er kommet ind, så venter det eventyrlige oplevelser.

bhutan06På denne rejse til Bhutan rejser vi gennem hele Bhutan fra Puentsholing i sydvest, nord til Paro, derfra østover til Thimphu og Punakha, hvor de fleste turister kommer. Fra Punakha kører vi til Bumthang, og derfra fortsætter vi gennem det østlige Bhutan til Mongar, Trashigang, Trashi, Yangstse og til Samdrup Jonghar sydøst i Bhutan. Den sidste del er noget af det smukkeste i hele Bhutan, og et område hvor vi møder meget få turister, hvis overhovedet nogen! Man har ikke oplevet og set Bhutan, uden at man også rejser gennem Øst-Bhutan! Denne rejse er en 100% Bhutan-tur, og på denne helt specielle rejse har vi hele 14 dage i Bhutan.

bhutan02Vi flyver fra København til New Delhi i Indien, hvor vi uden ophold flyver videre til Bagdogra, en fantastisk tur i klart vejr, med et flot skue ud over Himalayas bjerge. Fra Bagdogra kører vi til bjergbyen Darjeeling. Der bliver mange fotostop undervejs, det er meget flot tur, og ligger 2.250 m.o.h. I Darjeeling bor vi i 2 dage og 3 nætter på det dejlige hotel Cedar Inn, med en flot udsigt over Himalaya. Fra hotelværelset kan man om morgenen se den fantastiske røde solopgang over Kanchenjunga, Himalayas 3. højeste, på 8.586 m. Vi skal selvsagt opleve ”Darjeeling Himalayan Train”, besøge en teplantage, og mange andre ting. Fra Darjeeling er det en smuk køretur til Phuentsholing, hvor eventyret i Bhutan starter.

Vi afslutter rejsen i Bhutan ved grænsen til Indien, hvor vi kører 4 timer ind i Assam-provinsen i Indien til Guwahati, hvorfra vi flyver til New Delhi, og tilbage til København.

Kort over rejserute:

kort over rejserute bhutan

Uden sammenligning den ultimative Bhutanrejse!

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481