headers

 En af vore absolutte klassikere. Vi er de eneste, der har denne fantastiske kombination af øst og vest i Syd-Indien!

sydindien17Den absolut ultimative tur til Syd-Indien, og en tur vi er alene om! Vi flyver til Chennai på østkysten, og kører 60 km til Mammalapuram, og et dejligt strandresort. Derfra via Pondicherry til den gamle danske koloni Trankebar, og videre til tempelbyerne Tanjore, Trichy og Madurai. På den første tur kører vi til tempelbyen Tiruvannamalai, og derfra til Trichy. De mest storslåede og enestående templer i hele Indien, finder vi her. Fra Madurai kører vi til Kerala, og til bjergbyen Munnar, en af Indiens  mest berømte ”Hill Stations”, med store the- og krydderplantager, som vi selvsagt skal besøge. Nu er vi kommet til ”der peberet gror”, i bogstavelig forstand. Her bliver vi i to dage, før vi kører videre til Alleppey.

Vi skal nu på en helt speciel tur med husbåd, hvor vi sejler på de berømte ”backwaters”. Vi har to nætter om bord med egne private kahytter, og med en fantastisk service, fra morgen til aften. En helt speciel og ubeskrivelig oplevelse. Man kan måske tage denne tur på en dag for at fornemme oplevelsen, men vi tager den fulde, uafkortede tur, og nyder denne helt specielle oplevelse!

Tilbage til Alleppey kører vi sydpå til Kovalam Beach, hvor vi bliver i tre nætter, og vi bor på strandens bedste sydindien27hotel. Fra Kovalam Beach har vi udflugter til bl.a. Indiens sydligste punkt Kanniykumari. Længere syd i Inden kommer man ikke!

Fra Kovalam rejser vi videre nordpå til Cochin, Indiens største havneby efter Mumbai, ikke mindst på grund af eksporten af krydderier, 70% udskibes herfra. Her kan vi også se de kinesiske fiskenet, og opleve det helt specielle ”sunset cruise”. Fra Cochin kører vi til Mettupulayam, og tager bjergbanen (toy train) til Ooty i Nilgiris-bjergene (”de blå bjerge”), en helt unik oplevelse! Fra Ooty kører vi til Mysore, i delstaten Karnataka. Her skal vi bl.a. se maharajaens palads, et af de flotteste, om ikke det aller flotteste, i Indien. Fra Mysore kører vil til Bangalore, og derfra flyver vi tilbage til København.

 

Se detaljeret rejseplan her.

 

 

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481