headers

En rejse til Sri Lanka helt ud over det sædvanlige!

sri lanka01Vi har sammensat en rejse til Sri Lanka helt ud over det sædvanlige! Denne tur er kultur og natur i særklasse. Vi bor på 5-stjernernede hoteller, og fuld forplejning, udflugter og entreer er inkluderet i prisen. Bedre hoteller og bedre standard får man ikke på en tur til Sri Lanka!

Vi starter i Negombo, en fiskerlandsby nogle kilometer nord for Colombo. Her ser vi de traditionelle katamaran fiskebåde samt fiskemarkedet – begge er en oplevelse. Vi bor i superior værelser på en af Sri Lankas bedste strande.

Vi fortsætter til Wilpathu National Park, med et rigt fugle- og dyreliv, bl.a. Kingfishere, ørne, elefanter, leoparder, bjørne og krokodiller. Videre til Habaran i Sri Lankas ”kulturelle trekant”, og det bedste udgangspunkt til Sri Lankas kulturskatte og antikke arkitektur.

Derfra rejser vi videre til Polannaruwa hvor vi ser både kvinder og børn fiske på indsøen med deres specielle fangstredskaber fra de hjemmelavede katamaraner. Polannaruwa er nu på UNESCO’s verdenarvs liste. Herfra til den majestætiske Sigiriya Rock, også på UNESCO’s liste.


sri-lanka-kulturrejse-01Vi skal videre til en krydderplantage i Matale, og til Kandy, en eksotisk bjergby med templer og unik arkitektur, som også er på UNESCO’s liste. Dagen efter besøger vi Kitulgala, hvor den berømte film ”The Bridge on the River Kwai” blev optaget. Derefter til Nuwara Eliya for at se på teplantager, Sri Lanka er jo berømt for den gode ”Ceylon Tea”.

Vi kører videre til Horton Plains Nationalpark og Yala Nationalpark, begge forskellige med templer og forskelligt dyreliv, og vi skal have en hel dags udflugt med vandring i regnskoven.

Til sidst kører vi tilbage til veskysten og Galle, hvor vi skal være i 2 nætter. Her har vi også mulighed for være med på hvalsafari, som er specielt flot her.

Mulighed for at forlænge turen med ekstra dages badeferie i Galle eller Negombo.

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481