headers

Tag med på en fantastisk eventyrrejse på verdens tag, til Tibet – Dalai Lama’s hjemland!

Tibet, der er på størrelse med Europa og grænser op til bl.a. Kina, Nepal og Indien, er et fascinerende bekendtskab med sine smukt beliggende klostre, munke og nonner, pilgrimme der valfarter til helligdommene, nomader med deres yakokser, får og geder og med en fuldstændig overvældende natur, der helt kan tage pusten fra én. Det tibetanske højplateau er med en gennemsnitshøjde på over 4.000 meter det højest liggende område i verden, der har den største udstrækning.   Her finder man sneklædte bjergtinder, grønne dale, floder, gletschere og turkisblå søer. Hertil kommer, at det tibetanske folk er et af de mest sympatiske og fredselskende folkefærd, man kan forestille sig. De er venlige og lattermilde, og byder dig gerne indenfor til en kop smørte!

tibet01En rejse til Tibet er en rejse for livet, og vi gør vort yderste for, at vore gæster skal få en oplevelsesrig, og uforglemmelig rejse. Vi har mange års erfaring med rejser til Tibet, vi kender forholdene indgående, og lægger stor vægt på tryghed og sikkerhed. Bl.a. tager vi akklimatisering og forebyggelse af højdesyge meget seriøst.

Denne rejse starter i Kathmandu i Nepal, her bliver vi i 4 dage, hvorfra vi flyver langs Himalayas snedækkede bjergtinder på vej til Lhasa, en fantastisk oplevelse.

Efter knap en uge i Lhasa (bl.a. pga. akklimatiseringen og tilvænningen til højden!), kører vi i komfortable landcruisere over det tibetanske højland via Mount Everest og verdens måske højest beliggende kloster Rongbuk. Landcruisere er absolut det bedste til denne tur, og vi har ikke faldet for fristelsen med at spare landcruiserne væk, og bruge bus i stedet.

Fra Rongbuk kører vi off-road hele formiddagen til Old Tingri, og derfra til Zangmu, hvor vi er den sidste nat i Tibet.

tibet02Næste dag kører vi mod Nepal, men kører ikke tilbage til støj og uro i Kathmandu, men derimod vil vi tilbringe den sidste nat på vores tur på et vidunderlig resort i Dhulikhel, 30 km. fra Kathmandu. Her kan indtrykkene fra turen i Tibet sænke sig på en god måde, og vi slapper helt af i vidunderlige omgivelser, med udsigt til Himalaya.

Som de eneste besøger vi også Samye, efter en uforglemmelig flodsejlads på Brahmaputrafloden. Samye er Tibets første og ældste kloster, også kaldet ”buddhismens vugge“.

Den ultimative Tibetrejse!

 

Se detaljeret rejseplan her.

 

VI TILBYDER

Grupperejser

Individuelle rejser

Skræddersyede rejser

Høj service

Gode priser

Ayurveda 

22 års erfaring

KONTAKT

Lidvin Travel ApS

Ordrupvej 70 A, 2

2920 Charlottenlund 

lidvin@lidvintravel.dk

Tlf.:+45 - 20 830 830

CVR-nr: 35253556

Medlem af rejsegarantifonden nr. 2481